Välkommen till vår webbshop!

Kundservice

  • Frakt & leverans

Frakt och leverans är avgiften för orderbearbetning, förpackning, transport och hantering. Leveranstider garanteras inte, men är vår bästa uppskattning och varierar beroende på önskemål. Transporter och leveranser sker endast på vardagar. Frakt och leverans kan ändras och kommer att fastställas vid tidpunkten för beställning. 

Beräknad leveranstid förutsätter att beställningarna görs före 12.00. Beställningar sent på fredag eller på lördag kommer inte att behandlas förrän måndag. Ytterligare avgifter kan tillkomma på prioritet, nästadag leverans och om flera försök görs för leverans. 

Er leverans anländer normalt 7-9 arbetsdagar efter orderdag vid beställning före 12.00.

 

  • RETURER & byten

Vi vill att du ska vara helt nöjd med din beställning. Om du av någon anledning inte är nöjd, tar vi gärna emot din retur av oanvända, otvättade eller defekta varor. Returnerade varor skall skickas i original förpackning och vara i samma skick som när den mottogs. Varan måste returneras inom 30 dagar. 

RETURNERA VAROR PER POST
Ange orsak till returen och bifoga en kopia av följesedeln med din returnerade vara. Använd adressen som finns på framsidan av din följesedel för att säkerställa korrekt returadress.

Vi behöver ca 10 till 14 dagar för bearbetning av din retur.

Öppettider kundservice : Måndag-Fredag kl 9:00 - 16:00 (du når oss enklast via mail)